MR SUSHI UTRECHT

MR SUSHI UTRECHT Is het goed? Vertel het anderen. Zo niet, vertel 't ons

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 927 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mr Sushi Utrecht. Meer weten? Ontdek meer

27 jun 2022 om 23:15 Lekkere pokebowls, Echter hadden wij niet verwacht dat de kip die je bij de zelf te samenstellen pokebowl zat, een beetje pittig was. Anders had ik toch voor een iemand anders die niet tegen een beetje pittigheid kan een andere optie gekozen.
22 jun 2022 om 20:29 Gewoon lekker, heerlijk van gegeten.
19 jun 2022 om 20:17 ‘Crispy box’, gefrituurde sushi. Mijn verwachtingen waren een beetje verkeerd, de sushi had niet alleen een gefrituurde vulling maar was volledig gefrituurd. Dikke laag paneer en in oud frituurvet gebakken, net een oliebol
14 jun 2022 om 19:14 Snelle bezorgingstijd, eten was lekker en vriendelijke bezorgers.
11 jun 2022 om 13:36 De bestelling stond al klaar en was geweldig ik kreeg er ook nog een spaarkaartje bij
8 jun 2022 om 20:45 In de app werd aangegeven dat de bezorger voor de deur stond, we hebben nog 30 min. op hem gewacht. Het eten was koud en de sushi niet goed gerold. Waarschijnlijk heeft de bezorger ook heuvels gehad, de sushi viel uit elkaar en de saus zat in de zak.
5 jun 2022 om 20:45 Was erg lekker alleen klopte de bezorgtijd niet helemaal.
5 jun 2022 om 20:05 Eten was uitermate slechts. Sushi was te groot gesneden, kon niet zie wat wat was, sojasaus gewoon er gegooid. Zeer slechte. Ik heb naar het restaurant gebeld, mevrouw werd boos op me en werd compleet genegeerd. Beetje jammer!!
5 jun 2022 om 19:22 Super, snelle bezorging en het eten was heerlijk!
5 jun 2022 om 16:50 De sushi was erg sompig
4 jun 2022 om 23:24 Was heerlijk en mooi op tijd!
3 jun 2022 om 23:48 de gefrituurde sushi was verbrand. niet eetbaar